Условия за поръчка

 

Настоящите „Общи условия” уреждат взаимоотношенията между фирма “Дончев-инстал ЕООД” (притежател на сайта d-il.eu) от една страна и потребителите на електронни      (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн d-il.eu (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на d-il.eu (с изключение на линка към настоящите „Общи условия”), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези общи условия.

Дончев-инстал ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: гр. Стара Загора, ул. „Любен Каравелов” 89

Регистрация

За да получите правото да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в d-il.eu стоки, не е необходимо първо да се регистрирате. Можете да пазарувате със същата сигурност и без да се регистрирате.

И в двата случая трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка, имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката. С отбелязване в полето "Съгласен съм с "Общите условия"" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия" и ги приема.

Поверителност на данните

За да закупите продуктите, които предоставя сайтът  www.d-il.eu, има две опции:

1. Да изберете "Създаване на профил". В този случай трябва да попълните формуляр за регистрация и да създадете потребителско име и парола с които по всяко време можете да се идентифицирате в системата.Създавайки профил, Вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от редица бонуси, достъпни само за регистрираните ни потребители. За да направите регистрацията си, трябва да посочите информация за обратен контакт като име, фамилия, адрес за доставка, телефонен номер и имейл адрес.

2. Втората опция е "Плащане без регистрация".Тук също трябва да попълните формуляр с информация за обратен контакт като име, фамилия, адрес за доставка, телефонен номер и имейл адрес.

Тази информация ни е необходима, за да можем да се свържем с Вас, относно продуктите към които сте проявили интерес. Всички Ваши лични данни ще се използват единствено за връзка с Вас. Случайте в който Вашите лични данни се предоставят на трети лица са когато се налага използането на куриерски услуги. За изпълнението на поръчките Ви, ние използваме услугите на независими куриерски служби. Тези компании не използват поверената им информация за други цели, освен посочените по-горе.

Когато посещавате нашия сайт, сървърите ни автоматично записват и анализират техническите данни за Вашия достъп като например Вашият ip адрес, предоставен от интернет доставчикът Ви, информация за Интернет браузъра, който използвате, Интернет сайта, от който ни посещавате, включително датата и часа на всяко посещение. Тези данни остават анонимни и не могат да бъдат свързани с конкретно лице. Ние използваме тези данни за да анализираме кои секции от сайта ни  представляват най-голям интерес за Вас с цел да подобрим съдържанието и да направим нашия сайт по-интересен и по-удобен за ползване от потребителя, както и да установим всякакви технически проблеми във възможно най-кратък срок.

 

Поръчка

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас e-mail, ще получите потвърждение със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

Цена на поръчката

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка, която е 6 лв. Доставката е за наша сметка при поръчка над 120 лв.

Проблеми при изпълнение на поръчката

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

2. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.

3. Липса на телефон за контакт с потребителя.

При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

Нашите стоки са застраховани на себестойността на осветителното тяло към вас. По този начин ние осигуряваме още по-голяма сигурност на нашите клиенти.

В момента на получаване на пратката, клиента е длъжен да разопакова и огледа детаилно получената стока в присъствието на куриера, за евентуално възникнали счупвания или дефекти по време на транспорт. Ако има такива, клиента заплаща цената на осветителното тяло, след което застрахователя възтановява платената сумата.

Начини на плащане

1.       Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера

2.       По банков път

Отказ от поръчка

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 5 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

Спорове и жалби


При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за коресподенция адрес.

Гаранция на стоката


Всички стоки, предлагани в d-il.eu, са предоставени от официални представители и вносители. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване.

"Дончев-Инстал" ЕООД
www.d-il.eu, e-mail: office1@d-il.eu © 2024